Custom products & private label

We begrijpen dat je soms specifieke papiernoden hebt. Die komen we met plezier tegemoet door onze expertise ten dienste te stellen van jouw marketing, activatie, line extension of huismerk.

Diensten op maat

Het grootste voordeel dat Aurora je biedt: een breed, dynamisch gamma aan diensten en producten. Zo hoef je niet van nul te starten. Onze custom products bijvoorbeeld — producten op maat, exact zoals jij ze wilt. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor private label producten: passende papierwaren op maat van je klanten, voorzien van jouw branding. Van one-offs tot langdurige samenwerkingen: onze aanpak werkt. 

Private label

We ontwikkelen passende stationery producten op maat van jouw buyer persona’s, met de juiste eigenschappen — op vlak van prijs, ecologie en design. Daarbij helpen we je bedrijfsstrategie verder ondersteunen en ontwikkelen.

Custom product

Hier denken we vooral in termen van marketing, activatie, branding en speciale edities. Blijf top of mind bij je klanten aan de hand van een product dat jouw merk en diensten uitstraalt.

Productieproces

Briefing

Concept & design

Validatie maquettes

Productie

Levering

Soorten personalisaties

Branded schriftjes

Een event, brandactivatie of opleiding? Daar zou een schriftje niet misstaan. We maken het makkelijk om Auroraproducten te branden in jouw huisstijl, zodat je lang na dat event nog top of mind blijft bij jouw klanten. 

Branded schriftjes

Private label

Als je een private label hebt — of plannen in die richting — dan doen wij graag het designwerk én de uitvoering. Met een team van designers in huis weten we precies wat er kan, en hoe we het moeten vormgeven om jouw klanten aan te spreken.

Private label

Op maat

Niet gevonden wat je zoekt? Dan is er altijd de optie om custom te gaan. Ben je op zoek naar erg specifieke producteigenschappen (ecologische keuzes, bijzondere materialen…) dan kunnen we from scratch een product voor jou ontwikkelen. Brief ons over je publiek, price point en design, en wij doen de rest.

Op maat

Vraag maar aan…

Bij Aurora zetten we de klant op nummer één. En dat is eraan te zien.

Office Depot
Gijs Raedts: EU Category Manager Paper Products

Ik werk pas sinds kort samen met Aurora, maar vanaf het allereerste moment is de samenwerking heel prettig en gericht op groei. De zaadjes zijn geplant en ik hoop dat we samen de business kunnen laten groeien!

Contacteer ons

Sabrina Bevers, onze Custom products & private label specialist, staat tot je dienst. Vul onderstaand formulier in en zij contacteert je binnen de 24 uur.

close menu