Onze expertise over de Europese markt

Voor internationale category managers heeft Aurora net dat tikkeltje meer. Zo ontzorgen we je op vlak van eco-certificatie en logistieke uitdagingen. Binnen het Europese stationery landschap leeft er heel wat culturele diversiteit: elk land heeft zijn eigen formaten, liniaturen en voorkeuren op vlak van materiaal. Belangrijke topics voor jouw business, dus. Aurora specialiseerde er zich in, zodat jij dat niet hoeft te doen. 

Expertise op maat

De voorbije 87 jaar zagen we de Europese markt stevig veranderen. Bij veranderende noden en consolidaties horen nieuwe opportuniteiten, waar we graag op inspelen. Vertel ons dus gerust over je operationele en financiële uitdagingen. Oplossingen zijn er om te vinden.

27 landen in de eu
424 tevreden klanten
377500000 afgewerkte bestellingen

Formaten en standaarden

In Europa worden op papiervlak veel verschillende formaten en standaarden gebruikt. Na 85 jaar passeerden ze bij Aurora allemaal al wel eens de revue. Anders gezegd: qua papierwaren heeft geen enkel Europees land nog geheimen voor ons. Die expertise delen we graag met jullie.

Formaten en standaarden

EU labels en milieu

Duurzaamheid is een hot topic in de papierindustrie. Zo zijn de meeste Aurora producten zijn FSC® en PEFC-gecertificeerd, maar daar stopt het uiteraard niet. Ontdek hoe wij ons steentje bij te dragen, elke dag een beetje beter!

Aurora doet het duurzaam | EU labels en milieu
EU labels en milieu

Logistiek

Op vlak van logistiek wordt België in Europa overal erkend en geprezen. Geen wonder, want onze centrale ligging vormt de ideale uitvalsbasis om je belangrijkste markten te bedienen — binnen én buiten de EU. Met onze lokaal geproduceerde producten voorzie je je hele winkelnetwerk snel en efficiënt van de nodige papiervoorraad.

Logistiek

Contacteer ons

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je binnen de 24 uur.

Ma-Vr van 8:00 tot 17:00

close menu