Belgisch Linnen Collectie

Belgisch Linnen Collectie

Grijs Linnen, een vernieuwde Aurora klassieker
Wie kent hem nu niet onze Grijs Linnen notebook? Gebruikt en geprezen door bekende TV chefs, over RTBF Formule 1 commentatoren tot onze Belgische politie (ook al hopen wij dat uw uw naam er niet al te vaak in kwam te staan). Ons Aurora Grijs Linnen notebook is de ongekroonde ster van de notebooks en zeker nu in zijn vernieuwde vorm.

Belgisch - Linnen - Notebook

Trots onze geschiedenis uit te breiden:
Als Belgische producent is Aurora fier en trots op ons uniek Belgen land en dat mag geweten zijn! Er wordt soms wat smalend over gedaan in het buitenland “le petit Belge,” dit is echter onze sterkte en bron van creativiteit die overal ter wereld wordt geprezen.
Binnen onze landsgrenzen lijken wij soms wat verdeeld, ook al is dit veeleer het standpunt van zij die het luidst roepen.
Met deze vernieuwde Aurora smiley willen wij hier verandering in brengen en mensen de tools geven om onze “Belgitude” te kunnen uitstralen door het toevoegen van de Belgische B (je weet wel, die van de nummerplaten), een Belgisch leeslint en een surrealistische BE smiley binnenin :)

BE Smiley

Wist u trouwens dat onze “rode snede” nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze wordt aangebracht zoals 40 jaar geleden? Met deze mix van traditie en vernieuwing willen wij mensen post-corona uit hun digitale bubbel helpen en hen terug in de echte wereld plaatsen. Eéntje van tactiele materialen, geuren en ontmoetingen. Om dit laatste te faciliteren mocht een agenda niet ontbreken aan deze collectie, sterker nog, Aurora ontwikkelde twee agenda’s om de Grijs Linnen familie te vervoegen: de “Daily”,  een dagagenda, zoals de naam reeds doet vermoeden en de “Business” een weekagenda.

Nu te reserveren via je “My Aurora” account. 

Download onze perskit.

Daily agenda
Business agenda

Nieuws

close menu