Oceans Clean - ADOC

Oceans Clean - ADOC

Keep our oceans clean 

Wist je dat er elk jaar naar schatting 64 miljoen kilo plastic visnetten verdwijnen in onze oceanen? Ze breken niet af, maar blijven er eeuwen rondhangen. Vissen, zeehonden, dolfijnen en schildpadden raken erin verstrikt.

Dat kan en moet anders, vind je ook niet?

De kaft van dit schrift is daarom gemaakt uit kapotte visnetten en oude vislijnen. We verzamelen dat afval samen met de visserij en reycleren het tot nieuwe kaften. Zo komen deze visnetten niet langer in zee terecht en stoten we ook nog eens minder CO2 uit. Samen houden we onze oceanen schoon!

Aurora – Always the write paper

Aurora is een trots familiebedrijf uit de Belgische Kempen. Wij maken al 85 jaar schriften, agenda’s en andere papierwaren voor jou. Want in deze digitale wereld, blijft het fijn om je gedachten, ideeën en droedels neer te pennen, niet? Dat papierplezier willen we je graag nog decennialang geven. Daarom kiezen we bewust voor duurzaam en ecologisch.

Onze schriften zijn dus niet alleen mooi en stevig. Ze zijn ook PEFC-gecertificeerd want de houtvezels in ons papier komen uit verantwoord beheerde bossen. Verder ontwikkelen en maken we onze papierwaren voor 95% in België en we gebruiken hiervoor ook zonne-energie. Op die manier houden we onze ecologische voetafdruk klein.

Kortom, we maken kwaliteitsvolle papierwaren die ook goed zijn voor onze planeet. Doe je mee?

Nieuws

close menu